Ο Φαλκάο βγαίνει στην… κόντρα με Φαν Γκάαλ!

Κριτική στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του Λουίς Φαν Γκάαλ άσκησε ο μάνατζερ του Ρανταμέλ Φαλκάο, Χόρχε Μέντες, με αφορμή τη στάση που τηρεί ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην υπόθεση του Κολομβιανού επιθετικού.

Ο Μέντες ευχήθηκε να βρισκόταν στο «τιμόνι» των «κόκκινων διαβόλων» ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, προκειμένου ο Φαλκάο να είχε την αντιμετώπιση που αρμόζει σε έναν ποδοσφαιριστή του διαμετρήματός του. Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, αν καθόταν στον πάγκο της Μάντσεστερ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Φαλκάο είναι ένας παίκτης που χρειάζεται να παίζει και στα 90 λεπτά του αγώνα και απορώ γιατί δεν συμβαίνει αυτό. Ο Φαλκάο θα παίξει στο μέλλον για ένα από τα εφτά μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον Μπενζεμά, οπότε… αποκλείεται στην παρούσα φάση. Ο Μπενζεμά θα μείνει στη Ρεάλ. Το καλοκαίρι ο πρόεδρος είχε την ευκαιρία να τον πουλήσει, αλλά δεν το έκανε».

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ από την πλευρά του δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του μεγαλομάνατζερ, Χόρχε Μέντες. Ωστόσο, η «κόντρα» μεταξύ των δύο πλευρών έγκειται στο γεγονός ότι ο Ολλανδός δεν επιθυμεί να αγοράσει τα δικαιώματα του Φαλκάο από τη Μονακό. Το τελευταίο διάστημα, δε, κυκλοφόρησε ένα σενάριο που πρόσβαλε τον Κολομβιανό επιθετικό. Σύμφωνα με τις αναφορές στον αγγλικό Τύπο, ο Φαν Γκάαλ σκοπεύει να αγοράσει τον Φαλκάο από τους Μονεγάσκους και να τον δώσει ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι, από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα