Ο Φαλκάο… φέρνει Καβάνι στη Μάντσεστερ!

«Διαβολικό» σενάριο, εμπνευσμένο από Ολλανδικό μυαλό, με έδρα την Αγγλία και εμπλοκή γαλλικών παραμέτρων! Δεν πρόκειται για σχέδιο… τρομοκρατικής οργάνωσης, αλλά για μεταγραφικό πλάνο ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Γκάαλ, είχε καταλήξει στην απόφαση να μην εξαγοράσει τα δικαιώματα του Ρανταμέλ Φαλκάο, τον οποίο απέκτησε ως δανεικό από τη Μονακό, με οψιόν αγοράς 60 εκατομμυρίων ευρώ. Τις τελευταίες ημέρες, όμως, κάτι άλλαξε στο σκεπτικό του Ολλανδού τεχνικού. Τι άλλαξε; Στο μυαλό του Φαν Γκάαλ γεννήθηκε η ιδέα να εξαγοράσει τα δικαιώματα του Φαλκάο, προκειμένου να τον δώσει ως αντάλλαγμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, για την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού, Έντινσον Καβάνι!

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα φιλόδοξο σχέδιο, το οποίο, σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επιτυχίας. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ανάλογη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ενώ ο Καβάνι έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τους Παριζιάνους. Αυτά είναι τα θετικά.

Υπάρχουν και αρνητικά. Πρώτον, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Φαλκάο θα αποδεχθεί την επιστροφή του στη Γαλλία, έστω και στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θεωρείται ανερχόμενη δύναμη στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Δεύτερον, στη διεκδίκηση του Καβάνι έχουν μπει πολλές μεγάλες ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Ρεάλ Μαδρίτης. Τρίτον, ο ίδιος ο Ουρουγουανός δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το μέλλον και το πρωτάθλημα της προτίμησής του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα