Ο Φαν Γκάαλ δίνει 90 εκατομμύρια για Ντι Μαρία και Μπλιντ!

Μετά από αρκετή αναζήτηση και σενάρια, οι μεταγραφικοί στόχοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κλείδωσαν» στις περιπτώσεις του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Άνχελ Ντι Μαρία και στον Ολλανδό αμυντικό του Άγιαξ, Ντάλεϊ Μπλιντ!

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ έχει κοστολογήσει τις δύο μεταγραφικές κινήσεις στα 90 εκατομμύρια ευρώ και έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την ολοκλήρωσή τους. Ο Άνχελ Ντι Μαρία παραχωρείται από τους Μαδριλένους με το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία ο Ολλανδός προπονητής προσφέρει στη «βασίλισσα» και προσπαθεί να πείσει τον παίκτη, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Ο Αργεντινός είχε κλείσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο η οικονομική αδυναμία των Παριζιάνων εξαιτίας των κυρώσεων του Financial Fair Play, αποτέλεσε τροχοπέδη στην υλοποίηση της σπουδαίας μεταγραφής. Η περίπτωση του Ντάλει Μπλιντ είναι πιο οικονομική, καθώς ο Άγιαξ παραχωρεί τον διεθνή μπακ με ένα ποσό γύρω στα 20 εκατομμύρια.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Λουίς Φαν Γκάαλ, ανέλυσε το σκεπτικό του για το νέο σύστημα, το 3-5-2, που ετοιμάζει, λέγοντας πως αυτή τη στιγμή στο ρόστερ έχει πέντε φορ και τέσσερις επιτελικούς χαφ, αλλά δεν διαθέτει κανέναν περιφερειακό, όπως είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα