Ο Φαν Γκάαλ κτύπησε τα… νταούλια και τα ΜΜΕ… χόρεψαν!

Το βράδυ δήλωσε πως θα κινηθεί για έναν μέσο το καλοκαίρι και το πρωί ήταν έτοιμες οι… λίστες! Ιδού οι έξι υποψήφιοι για τη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως τους παρουσιάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ παραδέχθηκε πως πρωταρχικός του στόχος ενόψει του καλοκαιριού, είναι η απόκτηση ενός μέσου υψηλών προδιαγραφών. Ο βρετανικός Τύπος ανταποκρίθηκε άμεσα και βγήκαν τα έξι ονόματα που φέρονται να απασχολούν τον Ολλανδό…

1)Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους): Πρόκειται για το μεγάλο ανερχόμενοι αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η Γιουβέντους του πρόσφερε νέο συμβόλαιο και αυτός το υπέγραψε, γνωρίζοντας πάντως, ότι το καλοκαίρι θα… γίνει πάρτι από τους υποψήφιους «μνηστήρες». Ο Πογκμπά προέρχεται από την ακαδημία των «κόκκινων διαβόλων» και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο «αγκάθι», ακόμα και από τα 100 και πλέον εκατομμύρια που απαιτούνται για την απόκτησή του, καθώς έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα που δεν τον σεβάστηκε!

2)Κέβιν Στρούτμαν (Ρόμα): Ο διεθνής Ολλανδός των «Ρωμαίων» βρίσκεται στο στόχαστρο του Φαν Γκάαλ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Ρόμα όμως αντιστέκεται, αν και το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League, έχει χαλαρώσει τη στάση της.

3)Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης): Είναι μόλις 23 ετών και ήδη έχει φανερώσει το μεγάλο του ταλέντο, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας ολοκληρωμένος μέσος. Πριν λίγες μέρες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης, μέχρι το 2019, αυξάνοντας παράλληλα και τη ρήτρα εξαγοράς του. Μία ακόμη δύσκολη περίπτωση.

4)Αρτούρο Βιδάλ (Γιουβέντους): Ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής είναι ένα εργαλείο για όλες τις δουλειές. Μαρκάρει ακατάπαυστα, δυναμικά, οργανώνει και σκοράρει. Απασχόλησε τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «μπέμπηδων» και το καλοκαίρι που πέρασε, αλλά ο Φαν Γκάαλ κατέληξε στον Αντέλ Ερέρα, από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

5)Ιλκάι Γκούντονγκαν (Μπορούσια Ντόρτμουντ): Ο διεθνής μέσος προέρχεται από τραυματισμό, αλλά δείχνει να έχει ξαναβρεί τον καλό του εαυτό. Το συμβόλαιό του λήγει το 2016, η Μπορούσια προσανατολίζεται σε ριζικές αλλαγές για την επόμενη περίοδο, γεγονός που ενδέχεται να λειτουργήσει καταλυτικά στις εξελίξεις. Μία δυνατή προσθήκη, σε πολύ καλή – ενδεχομένως – τιμή.

6)Μπαστιάν Σβαϊστάιγκερ (Μπάγερν Μονάχου): Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχε τεθεί θέμα. Προέκυψε από τη στιγμή που βγήκε ο ίδιος ο παίκτης και έθεσε θέμα αλλαγής περιβάλλοντος, προκειμένου να εμπλουτίσει το σενάριο συγγραφής της… αυτοβιογραφίας του! Είναι 30 ετών, μία απόλυτη μηχανή στη μεσαία γραμμή και μία σίγουρη λύση για οποιαδήποτε ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα