Ο Φαν Γκάαλ προκαλεί… ρήγμα πριν καν αναλάβει!

«Ρήγμα» στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στις σχέσεις των ποδοσφαιριστών προκάλεσε, πριν καν ανακοινωθεί η ανάληψη των καθηκόντων του, ο Λουίς Φαν Γκάαλ!

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει αποφασίσει να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον συμπατριώτη του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, γεγονός που διέρρευσε στη δημοσιότητα και προκάλεσε μεγάλες αναταράξεις στους κύκλους της ομάδας, καθώς αποτυπώνεται με σαφήνεια η πρόθεσή του να παραμερίσει τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος έχει εκδηλώσει ανοικτά τη διάθεσή του να γίνει ο επόμενος αρχηγός των «μπέμπηδων».

«Ο Ρόμπιν είναι ο αρχηγός μου. Είναι ο κορυφαίος σκόρερ στον ενάμισι χρόνο που δουλεύει μαζί μου στην Εθνική Ολλανδίας. Έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Ολλανδία. Έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο και όταν επανήλθε από τον τραυματισμό μου, σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ. Ήμουν ευχαριστημένος από την απόδοσή του και παράλληλα ήταν ένα φανταστικός αρχηγός. Πιστεύω πως πρέπει να κάνεις αρχηγό έναν παίκτη που έχει την ίδια φιλοσοφία με σένα. Όχι μόνο σε ότι αφορά στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή». Τα παραπάνω λόγια φέρεται να είπε σε συνεργάτες του ο Ολλανδός τεχνικός, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Ρούνεϊ και τους υπόλοιπους παίκτες της Μάντσεστερ, οι οποίοι διακρίνουν από νωρίς σημάδια διαχωρισμών, τα οποία δεν είχαν ζήσει μέχρι τώρα στην καριέρα τους στους «κόκκινους διάβολους».

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό, καθώς από τη μία ο Φαν Γκάαλ δεν είναι ακόμη προπονητής της Γιουνάιτεντ και από την άλλη πρόκειται για ανεπίσημες θέσεις, για «διαρροές» και όχι επίσημη τοποθέτηση του Ολλανδού. Όπως διαφαίνεται όμως, η εποχή Φαν Γκάαλ δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, με τα πρώτα ρήγματα στα αποδυτήρια να είναι ήδη γεγονός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα