Ο Φαν Πέρσι σε ευθεία σύγκρουση με τον Βίτορ Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα μετράει μέρες στον πάγκο της Φενερμπαχτσέ! Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τεθεί υπό καθεστώς δυσμένειας από τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου, λόγω της κακής πορείας της ομάδας, ενώ μετά τον αγώνα με την Μπούρσασπορ δέχθηκε ευθεία επίθεση από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι!

Τίποτα δεν είναι εύκολο για τον Περέιρα στην Τουρκία. Η ομάδα δεν τα πήγε καλά στην Ευρώπη και η διοίκηση έχει δυσαρεστηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, καθώς δεν απέδωσαν οι μεγάλες επενδύσεις που έκανε το καλοκαίρι. Παράλληλα όμως, ο Πορτογάλος χάνει τη στήριξη και των παικτών του. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι επιτέθηκε φραστικά στον προπονητή του μετά το ματς με την Μπούρσασπορ, διότι δεν τον χρησιμοποίησε από την αρχή, ενώ ήταν από κάθε άποψη έτοιμος. Ο Φαν Πέρσι μπήκε αλλαγή στο 77’ και στο 80 σημείωσε το νικητήριο γκολ της ομάδας του!

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι καθόλου ευτυχισμένος, διότι δεν ξεκίνησα στην αρχική ενδεκάδα. Ήμουν απολύτως έτοιμος και σωματικά άρτιος ώστε να παίξω και στα 90 λεπτά. Το μόνο που με ευχαρίστησε, είναι ότι βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη», δήλωσε ο διεθνής Ολλανδός επιθετικός.

Ο Περέιρα κλήθηκε να απαντήσει σε όσα του καταλόγισε ο παίκτης του, λέγοντας: «Θα έπαιζα με περισσότερους παίκτες, αν είχα το δικαίωμα να χρησιμοποιήσω 22 ή 25 παίκτες. Οι παίκτες μπορεί να είναι ευχαριστημένοι, μπορεί και όχι με αυτό που κάνω. Όμως εγώ παίρνω τις αποφάσεις. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση του Φαν Πέρσι από τη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο. Θα ήταν άσχημο αν δεν ήταν ευχαριστημένος που μπήκε αλλαγή. Αυτό αποδεικνύει ότι έχει θέληση να παίξει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα