Ο Φαν Πέρσι στο στόχαστρο της «βασίλισσας»!

Με… κεκτημένη ταχύτητα από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, προσανατολίζεται να κινηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, θέτοντας σαν πρώτο της στόχο ενόψει Ιανουαρίου, τον Ολλανδό επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Φλορεντίνο Πέρεθ ετοιμάζει πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ για τον 31άχρονο ποδοσφαιριστή, τον οποίο ζήτησε ο Κάρλο Αντσελότι! Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να έχει μία ακόμη ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ του, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι ο Φαν Πέρσι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, καθώς η Μάντσεστερ δεν μετέχει στα φετινά ευρωπαϊκά κύπελλα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει θέσει σαν φετινό της στόχο τον άθλο της κατάκτησης για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν του Champions League, αλλά και των υπολοίπων τίτλων, γράφοντας ιστορία που δύσκολα θα ξεπεραστεί στο μέλλον. Όσον αφορά στις διαθέσεις του Φαν Πέρσι, πολλά θα εξαρτηθούν από το χρόνο συμμετοχής που θα έχει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την απόκτηση τόσων ποιοτικών ποδοσφαιριστών το φετινό καλοκαίρι.

Μία ακόμη πτυχή του όλου θέματος, εμπλέκει και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης εκδήλωσε την επιθυμία να επιστρέψει στους «κόκκινους διάβολους», γεγονός που δεν αντιμετωπίστηκε καθόλου θετικά από την πλευρά των Μαδριλένων. Κάποιοι, λοιπόν, υποστηρίζουν πως ο Πέρεθ διέρρευσε το ενδιαφέρον για τον Φαν Πέρσι, προκειμένου να προκαλέσει… αντιπερισπασμό στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα