Ο Φερνάντες «χτύπησε» στο 85’, 1-0 ο Αστέρας Τρ. τον Ατρόμητο

Με το γκολ του Φερνάντες στο 85ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με σκορ 1-0 του Ατρομήτου, πετυχαίνοντας μία πολύ σημαντική νίκη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αγωνίστηκαν πιο επιθετικά και δημιούργησαν καλές στιγμές στα καρέ της περιστεριώτικης ομάδας. Χρειάστηκε ωστόσο να φτάσουν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα για να βρουν τη λύση απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ο Ατρόμητος από την άλλη περιορίστηκε σε αντεπιθέσεις, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 18’, με τον Λε Ταλέκ και στο τέλος δεν κατάφερε να σταθεί όρθιος, γνωρίζοντας μία ακόμη οδυνηρή ήττα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κομίνης, με βοηθούς τους Κωσταρά και Κουρομπύλια.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Μάσα (84’ Φούντας), Μπερτόλιο, Λανθαρότε (63’ Φερνάντες), Παπαδόπουλος (72’ Γιάννου)
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδη, Κοντοέ, Λαζαρίδη, Κούρο, Γοδόι (55’ Μπάλλας), Μπίτολο, Μαρσελίνιο (63’ Στόιτσεφ), Μπρίτο (90’ Μπαστάκος), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα