Ο Φορτούνης παραδέχθηκε το ενδιαφέρον από Ελλάδα

Θέμα μεταγραφής του από την Καϊζερσλάουτερν έθεσε ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, Κώστας Φορτούνης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνικές ομάδες και δη τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής μέσος μίλησε στον arena FM για το επαγγελματικό του μέλλον και όσα κυκλοφορούν στο μεταγραφικό μέτωπο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη. Θέλω η Καϊζερσλάουτερν να με παραχωρήσει και να πάω σε μία άλλη ομάδα γιατί αν κάτσω άλλο έναν χρόνο δεν θα πάρει χρήματα. Εγώ θέλω η Καϊζερσλάουτερν να πάρει λεφτά, όπως μου έδωσαν αυτοί όταν με πήραν. Θέλω κι εγώ να τους δώσω κάτι. Υπάρχουν ομάδες και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται και κοιτάω ποια περίπτωση θα ήταν καλύτεροι για μένα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, με τον καινούργιο πρόεδρο έχουν μπει όλα σε μία σειρά, η ομάδα στοχεύει όλο και πιο ψηλά κάθε χρόνο και σίγουρα είναι μία καλή προοπτική. Δεν θα ήθελα να αναφέρω κάτι, υπάρχουν κάποιες ομάδες από Ελλάδα που με θέλουν και θα τις εξετάσω. Στόχος μου είναι να παραμείνω στο εξωτερικό, αν, όμως, έχω καλή πρόταση, δεν αποκλείω κάτι, εξετάζω όλες τις προτάσεις, είτε του ΠΑΟΚ, είτε του Ολυμπιακού. Μέσα στις επόμενες 15-20 ημέρες θα αποφασίσω. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον, έχει νεαρούς παίκτες που κοιτούν να τους αξιοποιήσουν. Έχει υπέροχο κόσμο, ο προπονητής είναι Έλληνας και πιστεύω ότι κάνει βήματα μπροστά. Η Τούμπα είναι καταπληκτικό γήπεδο. Έπαιζα δύο χρόνια στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και μετά πήγα στα Τρίκαλα.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από Ολυμπιακό, όπως και από τον ΠΑΟΚ. Πριν πάω στον Αστέρα είχα μία συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Είχα πρόταση και από τον Αστέρα και αποφάσισα να πάω εκεί. Απλώς τότε ήμουν 18 χρονών και πίστευα ότι εκεί θα πάρω περισσότερες ευκαιρίες. Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι επιτυχημένος, έχει απίστευτη εμπειρία και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, γιατί τον θέλει ο κόσμος. Τώρα η Καϊζερσλάουτερν δεν θα ζητήσει μεγάλα ποσά για να με αφήσει, όπως πιο παλιά, γιατί τελειώνει το συμβόλαιό μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα