Ο Χιμένεθ ταράζει τα νερά της ΑΕΚ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

Για τον Σέρτζιο Αραούχο κλήθηκε να μιλήσει ο Μανόλο Χιμένεθ στην ισπανική Marca, αλλά η είδηση που βγήκε αφορά στον εαυτό του. Παρά το ότι αρχικά δήλωσε πως θα επέστρεφε στην Ισπανία μόνο αν υπήρχε ένα πρότζεκτ που θα τον ικανοποιούσε, στη συνέχεια «μπουμπούνισε» το εξής: «Αν θα μείνει ο Αραούχο; Εδώ δεν ξέρω αν θα μείνω εγώ!»

Λίγες μέρες μετά τον χαμένο τελικό από τον ΠΑΟΚ, όμως, η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει ότι θα συνεχίσει με τον Χιμένεθ! Ήταν επικοινωνιακό τρικ για να πάψει η ομάδα να ασχολείται με τον τελικό, ή κάτι χάλασε στην πορεία; Θα φανεί σύντομα…Πάντως, η ΠΑΕ ήδη άφησε να εννοηθεί πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα και η ομάδα συνεχίζει κανονικά του χρόνου με Χιμένεθ!

Τι είπε, όμως και για τον Σέρτζιο Αραούχο, ο οποίος κι αυτός φαίνεται να είναι φευγάτος

 «Για εμάς, σίγουρα, είναι πολύ σημαντικός. Είναι λίγο “ακανόνιστος”, υπάρχουν ημέρες που είναι κι άλλες που του κοστίζει να “κουμπώσει” στην ομάδα. Έχει τη θέληση αλλά όχι τη δύναμη για να μείνει στην ΑΕΚ, αλλά πιστεύω ότι θα φύγει από την ομάδα από την… μεγάλη πόρτα. Έφθασε στην Ελλάδα με χαμηλό ηθικό, όπως όλοι ξέρουν. Ήρθε σε κακή ψυχολογική κατάσταση και με έλλειψη ανταγωνιστικού ρυθμού. Αλλά, γρήγορα προσαρμόστηκε στην ομάδα και τη ζωή στην Ελλάδα. Πήρε ρυθμό σε φυσική κατάσταση κι έκανε καλά ματς. Συνάντησα ένα παιδί επηρεασμένο από ο,τι συνέβη, το οποίο όμως ήρθε με όρεξη να κατακτήσει τον κόσμο».

Για το πώς πήρε την απόφαση να εισηγηθεί την απόκτηση του Αραούχο παρά τα παραπτώματα που είχε υποπέσει, εξήγησε «Ήμουν οκτώ χρόνια στις κατώτερες ηλικιακές κατηγορίες της Σεβίλλης και ήρθα αντιμέτωπος με μερικά προβλήματα της ηλικίας του. Μίλησα μαζί του ξεκάθαρα από την πρώτη ημέρα. Κι έπαιξα πολύ στοιχηματίζοντας σε αυτόν, αλλά δεν με εξαπάτησε. Ήξερα ότι είχε την ευκαιρία να φύγει από τη Λας Πάλμας και να τα πάει καλά. Τώρα μπορεί να επιστρέψει με άλλη οπτική γωνία κι άλλο κίνητρο».

 «Έχω μια οψιόν για μια ακόμη χρονιά, οπότε δεν ξέρω καν εάν θα συνεχίσω και εγώ. Ο Σέρχιο είναι αγαπητός εδώ, αλλά δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει. Πρέπει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας και μετά θα δούμε τι θα αποφασίσει η ομάδα. Στο νησί είναι πολύ σημαντικός, αρκεί να θυμηθούμε την άνοδο στην Primera. Αυτός ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει. Του το έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία που έχει ξανά. Η Λας Πάλμας είναι σημαντική ομάδα, θα είναι ηλίθιος εάν δεν εκμεταλλευτεί αυτή τη νέα ευκαιρία Είναι ένας παίκτης, τον οποίον μπορεί να πάρει πίσω η Λας Πάλμας. Σε αυτή τη μεγάλη ομάδα μπορεί να έχει μια δεύτερη ευκαιρία και επειδή μιλώ μαζί του, έχει τη διάθεση να την εκμεταλλευτεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα