Ο Χιου Ντάλας «κραδαίνει το σπαθί» του!

Αποφασισμένος να μην επιτρέψει τον παραμικρό σχολιασμό για την ακεραιότητά του εμφανίζεται ο επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας, ο Σκωτσέζος Χιου Ντάλας, ο οποίος «έκοψε» τους πρώτους εφτά διαιτητές από τους πίνακες!

Συγκεκριμένα, οι Στυλιαράς (Αιτ/νιας), Ιωαννίδης (Αργολίδας), Δασκαλόπουλος (Κορίνθου), Τοπούζης (Θράκης), Κάμπαξης (Εύβοιας), Μήτσιος (Ηπείρου) και Λαμπρόπουλος (Ηλείας) δεν κατάφεραν να περάσουν τα τεστ φυσικής κατάστασης, με αποτέλεσμα ο Σκωτσέζος να εφαρμόσει το τυπικό γράμμα του κανονισμού και να τους θέσει εκτός πινάκων για διάστημα δύο μηνών, οπότε θα επανεξεταστούν.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει δεχθεί σειρά καίριων κτυπημάτων το τελευταίο διάστημα και δεν αναφερόμαστε μόνο στην κατάσταση της εθνικής ομάδας, αλλά και στην επίθεση που δέχθηκε το μέλος της ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος. Η ΕΠΟ αποφάσισε να διακόψει μέχρι νεωτέρας όλα τα πρωταθλήματα, ενώ στη Super League άνοιξε «ο Ασκός του Αιόλου», με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, να ζητεί έκτακτο Δ.Σ. και να εξαπολύει μύδρους, ζητώντας από την εισαγγελία να παρέμβει!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα