Ο Ψινάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δ. Μαραθώνα

Ο Ηλίας Ψινάκης ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Μαραθώνα και περιγράφει ο ίδιος τους λόγους της επιλογής του. Σύμφωνα με τη δήλωσή του λαμβάνοντας υπόψιν τα προβλήματα που διανύει αυτή τη περίοδο τόσο ο δήμος όσο και η Ελλάδα, αποδέχτηκε την «πρόκληση» όπως σημειώνει χαρακτηριστικά να κατέβει στην «κούρσα» των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Φίλοι μου,

Οι κάτοικοι της περιοχής που έχω επιλέξει να ζω τα τελευταία 18 χρόνια, άνθρωποι από όλες τις ηλικίες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, και άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, εδώ και καιρό ήρθαν σε επαφή μαζί μου και μου ζήτησαν να ασχοληθώ με το Δήμο. Πριν καταλήξω σε οποιαδήποτε απόφαση, επειδή εκ φύσεως δεν μπαίνω ποτέ σε μάχη που έχω πιθανότητα να χάσω, εξέτασα με τους συνεργάτες μου, ειδικούς επιστήμονες από κάθε τομέα, αν αυτά που προτίθεμαι να κάνω για το δήμο Μαραθώνα είναι εφικτά.

Μετά από επιστημονικές μελέτες ειδικών, οι συνεργάτες μου μου έδωσαν ‘’το πράσινο φως’’, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τους τη δύσκολη κατάσταση που διανύει ο Δήμος και η χώρα μας γενικότερα αυτή την περίοδο. Μόνο με ρεαλισμό και συγκεκριμένο επιστημονικό σχεδιασμό αυτός ο τόπος, που δεν έχει καν τις αυτονόητα απαιτούμενες υποδομές αλλά έχει ένα τεράστιο όνομα γνωστό σε όλο τον πλανήτη , μπορεί να γίνει πόλος έλξης και να βοηθήσει κυρίως μέσω του πολιτισμού, του τουρισμού και του αθλητισμού , την περιοχή και όλη την Ελλάδα. Αρκεί να εκμεταλλευτούμε σωστά τη δύναμη που έχει το όνομα Μαραθώνας σε όλο τον κόσμο.

Ευτυχώς, οι αρχαίοι πρόγονοί μας φρόντισαν με τη θυσία τους για αυτό και σε μας απομένει να το εκμεταλλευτούμε και να το εισπράξουμε , μετατρέποντάς τον επιτέλους σε έναν διεθνή προορισμό που μπορεί να αξιοποιηθεί τουριστικά και να αποτελεσει πρότυπο ανάπτυξης σε όλους τους τομείς.

Έτσι κατέληξα (για να μην σας πρίζω) να αποδεχτώ την πρόταση, γιατί παρ’ όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που ξέρω ότι θα συναντήσω, η ανάληψη της ευθύνης του Δημάρχου Μαραθώνα είναι για εμένα μια τεράστια πρόκληση.

Με πρακτικό και καινοτόμο πνεύμα, με διαφανή διαχείρηση και φαντασία, με τη γνώση και την εμπειρία των συνεργατών μου και τη δική μου , αλλά κυρίως με τη συμμετοχή των συμπολιτών που ήδη έχουν κινητοποιηθεί και με ένα φιλόδοξο σχέδιο που θα ενώσει όλους τους κατοίκους της περιοχής μας και τους πολλούς και ισχυρούς συμμάχους που έχουμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μπορούμε να ανατρέψουμε την σημερινή εικόνα. Το μόνο που θα ήθελα να σας ζητήσω είναι τη συμμετοχή και τη βοήθειά σας , των κατοίκων της περιοχής του Δήμου Μαραθώνα αλλά και όλων των φίλων μου από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σας ευχαριστώ

Ηλίας Ψινάκης»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα