Ο Ψινάκης υπέρ των οπαδών της ΑΕΚ στο ξύλο με τους δημότες του

Θέση υπέρ των οπαδών της ΑΕΚ πήρε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, για τα επεισόδια που έγιναν στη συνεδρίαση της Περιφέρειας με κατοίκους της περιοχής του.

Κατά την σημερινή του συνάντηση με τρεις Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες του, ο Ηλίας Ψινάκης είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι επικίνδυνη η ανευθυνότητα , ειδικά των 8 αιρετών (αντιπολίτευσης και ανεξάρτητων) και του πρόεδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Μαραθώνα .Δικαιολογημένα είναι τα μπουνίδια που έφαγαν από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Έλεος πια ,έχουν σπάσει 4 βλακόμετρα σε ένα απόγευμα….

Το πρώτο βλακόμετρο και ποιο επικίνδυνο ,ρίσκαραν την σωματική ακεραιότητα των παιδιών που τα πήγαν εκεί ,με τέτοια ανευθυνότητα ,ειδικά του πρόεδρου των συλλόγων. Δεν είχαν καμία δουλειά να πάνε στο Περιφερειακό Συμβούλιο αφού η απόφαση λέει επίδοση στην περιφέρεια .Πήγαν τα παιδιά σε λάθος μέρος ρισκάροντας την ακεραιότητα τους. Το δεύτερο βλακόμετρο το έσπασαν κάνοντας κατάληψη και προκαλώντας τους οπαδούς της ΑΕΚ που οι άνθρωποι περίμεναν για να συζητηθεί το θέμα που τους έκαιγε και που μετά από καιρό μπήκε εντός ημερησίας, Πως θα φαίνονταν στους δικούς μας να περίμεναν το δικό μας θέμα ,όπου μετά από καιρό θα έμπαινε εντός ημερησίας και μια ομάδα φιλάθλων από το πουθενά να έκανε κατάληψη και να ανέβαλε την συνεδρίαση για το ΧΥΤΑ. Για αυτό και έφαγαν τις μπούφλες τους και ησύχασαν.

Το 3 βλακόμετρο είναι ότι όλοι αυτοί οι μάγκες που εριστικά προκαλούσαν τους οπαδούς της ΑΕΚ με εξαίρεση έναν δημοτικό σύμβουλο, της αντιπολίτευσης, με το πρώτο μπραφ που έγινε εξαφανίστηκαν σα τα ποντίκια για να μην τις αρπάξουν, εκτός από έναν που έτρεξε στις κάμερες κατηγορώντας με ότι ήμουν απών από αυτό το καραγκιοζλίκι. Το 4 βλακόμετρο που έσπασαν, δεν τρέχω εγώ να κτίσω πέτρα πέτρα την εικόνα του Μαραθώνα και να αξιοποιήσω το brand name, πανελλήνια και διεθνώς, και να έρχονται αναρχοαυτόνομα 15 μπούφοι για μικροπολιτική και ψηφοθηρικούς λόγους και να το γκρεμίζουν. Παίζουν με την δουλειά μου και εγώ θα παίξω με τα κίνητρα τους».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα