Ο όρος του Οζίλ για να παραμείνει στην Άρσεναλ

Σε… κόντρα φιλοσοφίας με τον Αρσέν Βενγκέρ εξελίσσεται η περίπτωση του Μεσούτ Οζίλ στην Άρσεναλ, καθώς ο Γερμανός μέσος θέτει όρους για να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο διεθνής παίκτης έθεσε ευθέως θέμα ενίσχυσης του ρόστερ, ζητώντας από τον Αλσατό τεχνικό και μάνατζερ, να φέρει στην ομάδα παίκτες κλάσης, ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί οι «κανονιέρηδες» και να διεκδικήσουν την κατάκτηση τίτλων.

Ο Οζίλ μίλησε με τη διοίκηση του συλλόγου και τους ενημέρωσε ότι αν δεν αποκτηθεί τουλάχιστον ένας επιθετικός κλάσης, ώστε να αξιοποιεί τις προσπάθειες της μεσαίας γραμμής, θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο διεθνής Γερμανός έχει έρθει σε δημόσια ρήξη με τον προπονητή του για το συγκεκριμένο θέμα. Ο Βενγκέρ αντέδρασε με οργή στις δηλώσεις του Οζίλ περί ενίσχυσης, λέγοντας πως εκείνος έχει την ευθύνη και ότι δεν αποφασίζουν για το ρόστερ οι παίκτες. Από την άλλη, ο Γερμανός μέσος «βαρέθηκε» να είναι κομπάρσος. Επιθυμία του είναι να κατακτήσει τίτλους. Αν η Άρσεναλ δεν μπορεί να του καλύψει τις φιλοδοξίες, θα αναζητήσει σε άλλη ομάδα το επαγγελματικό του μέλλον.

Ο Μεσούτ Οζίλ είναι ο πιο ακριβός παίκτης των Λονδρέζων. Κοστολογείται στα 65 εκατ. ευρώ και φέτος είναι ο πρώτος σε ασίστ στην Premier League. Παρόλα αυτά, ελάχιστες είναι οι φάσεις που έχουν αξιοποιηθεί, καθώς ο πρώτος σκόρερ της Άρσεναλ είναι ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος έχει πετύχει μόλις 12 γκολ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα