Ο 83χρονος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχουμε στο ψυγείο σπέρμα και για δεύτερο παιδί»

 

Τα σχέδια του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού δεν σταματούν μόνο στην απόκτηση ενός παιδιού. Η σύζυγος του ηθοποιού που σε λίγο καιρό θα γεννήσει το πρώτο τους παιδί, που θα πάρει το όνομα Φοίβος, και ο δημοφιλής ηθοποιός σχεδιάζουν να αποκτήσουν σύντομα και δεύτερο παιδί. Όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στο Secret, έχουν καταψύξει ήδη σπέρμα του.

«Έχω τρεις κόρες και τον Άνθιμο Ανανιάδη που τον μεγάλωσα από 4 ετών. Αλλά τώρα θα έχω έναν δικό μου γιο, που θα λέγεται Φοίβος Βούτσας, και τον περιμένω πώς και πώς.Σε όλα τα παιδιά μου ήμουν μέσα στην αίθουσα τοκετού. Θα είμαι εκεί για να το δω να βγαίνει και να το κρατήσω αμέσως στην αγκαλιά μου. Θέλω να ζήσω όλη τη γέννα. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να βλέπεις ένα παιδί να βγαίνει από την κοιλιά της μάνας του. Το λέω και ανατριχιάζω».

Και συνέχισε για το δεύτερο παιδί: «Ναι, είναι στα σχέδιά μας. Θα δούμε. Έχουμε κρατήσει σπέρμα στο ψυγείο για το ενδεχόμενο να κάνουμε και δεύτερο παιδί με εξωσωματική. Αυτό το παιδί το ήθελα πολύ, δεν το έκανα τυχαία. Είναι άλλη μια ψυχούλα, που θα τη λατρεύουμε».

βουτσας

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα