Πάει για Σισοκό ο Ολυμπιακός

Ο Αλί Σισοκό αποτελεί το νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού και είναι πολύ πιθανό μέσα στον Ιανουάριο να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Όπως έχει φανεί από τις προηγούμενες μέρες οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει ότι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας, βλέποντας ότι δύσκολα μπορεί να βγει η σεζόν μόνο με τις τωρινές επιλογές.

Ο Ντε Λα Μπέγια βγάζει συχνά τραυματισμούς, ο Ρέτσος αγωνίζεται κατά συνθήκη εκεί και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που επίσης δεν είναι κανονικά αριστερό μπακ, αλλά βοήθησε όταν του ζητήθηκε, έχει χάσει κι αυτός πολλά ματς φέτος.

Το όνομα του Αλί Σισοκό έχει βγει στην επιφάνεια και φαίνεται ότι με τον συγκεκριμένο παίκτη ασχολείται κατά βάση ο Ολυμπιακός. Προφανώς, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται και που δουλεύει πάνω σε αυτές ο πρωταθλητής Ελλάδος. Ωστόσο, οι κινήσεις του μαρτυρούν ότι προτεραιότητα είναι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, είναι σε επαφές με την Άστον Βίλα, που αγωνίζεται στην Championship, για να προσθέσουν στο δυναμικό τους τον 29χρονο ποδοσφαιριστή και εκτιμάται ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα. Οι «χωριάτες» δεν παρουσιάζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν και φαίνεται ότι υπάρχει έδαφος για δανεισμό ή και για μεταγραφή.

Τη φετινή σεζόν ο Αλί Σισοκό έχει 12 συμμετοχές, οι 11 ως βασικός. Βασική επιλογή του Στιβ Μπρους είναι πλέον ο Αμαβί που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από τη Νις. Υπενθυμίζεται ότι ο Σισοκό έχει περάσει μεταξύ άλλων από Λίβερπουλ, Πόρτο, Λιόν και Βαλένθια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα