Πάει κι ο Οφόε!

Στον Ολυμπιακό πίστευαν ότι ο χρόνος κυλούσε υπέρ τους στην περίπτωση του Βαντίς Οτζίτζα Οφόε, βρέθηκαν όμως γι’ άλλη μία φορά προ δυσάρεστης έκπληξης, με την Κράσνονταρ να περιμένει τη Δευτέρα (3/7) το Βέλγο μέσο στη Ρωσία για ιατρικές εξετάσεις.

Η Κράσνονταρ, που τερμάτισε 4η πέρυσι στη ρωσική λίγκα και εξασφάλισε εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, έκανε μία απίθανη προσφορά στη Λέγκια και μέσα σε μερικές ώρες έκλεισε τον Οφόε, με ένα καταπληκτικό deal το οποίο δεν μπορούσαν να συναγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι» που τόσο καιρό προσπαθούσαν να κάνουν παζάρια με τον πολωνικό σύλλογο.

Όπως προκύπτει από την Πολωνία, η Κράσνονταρ θα δώσει μεικτά 4 εκατομμύρια ευρώ στους πρωταθλητές Πολωνίας, που αν αφαιρέσουν τα χρήματα για προμήθειες ατζέντηδων και λοιπά έξοδα θα βάλουν στα ταμεία τους καθαρά 2,8 εκατομμύρια ευρώ, ποσό πολύ μεγαλύτερο από αυτό που πρόσφερε ο Ολυμπιακός.

Το συμβόλαιο του Βέλγου μέσου θα είναι πλουσιοπάροχο. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Βαντίς θα εκτοξεύσει τις ετήσιες απολαβές του από τις 600.000 ευρώ στο 1,5 εκατομμύριο, ενώ με τα διάφορα μπόνους το ποσό αυτό μπορεί να φτάσει τα 2 εκατομμύρια ετησίως.

Νούμερα εκπληκτικά που όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να φτάσει, με την Κράσνονταρ να περιμένει τον Οφόε για ιατρικές εξετάσεις, ώστε να ανακοινωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στο ρωσικό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα