Πάει στη FIFA ο Γκιρτζίκης να τους πει τι;

Θα πάει στην Ελβετία να δει τον φίλο του τον Τζιάνι Ινφαντίνο ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Και καλά θα κάνει, κανείς δεν μπορεί να του το απαγορεύσει. Πρόεδρος της ΕΠΟ είναι αυτός.

Θα πάει προφανώς να τον ενημερώσει για όσα συνέβησαν στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης. Ή μάλλον όχι, αποκλείεται. Δεν τον είδε τον αγώνα. Μάλλον απλά θα του δώσει συγχαρητήρια για την εκλογή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα του κάνει παράπονα επειδή ο υφυπουργός Αθλητισμού έπαυσε το φετινό θεσμό του Κυπέλλου λίγο πριν από την ολοκλήρωσή του, στερώντας από την Ομοσπονδία πολλά χρήματα (από τους χορηγούς, τα τηλεοπτικά και τα εισιτήρια) και από τέσσερις ομάδες τη δυνατότητα διεκδίκησης ενός τροπαίου.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης, βέβαια, αναμένεται να πέσει σε πόρτα, καθώς τα παράπονα αυτά θα τα κάνει σε έναν άνθρωπο που το καλοκαίρι βρέθηκε στην Ελλάδα και ενημερώθηκε ο ίδιος από τον Κοντονή για το νέο αθλητικό νόμο και τη δυνατότητα που του δίνεται για λόγους (ανωτέρας) βίας να διακόψει έναν θεσμό. Στην πραγματικότητα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν μπορεί να ισχυριστεί στο φίλο του τον Τζιάνι Ινφαντίνο ότι παραβιάστηκε το αυτοδιοίκητο. Θα πρέπει να βρει άλλους λόγους να γκρινιάξει.
Ο ελληνικός φίλαθλος κόσμος περιμένει με αγωνία να δει τι θα αποφανθεί η FIFA μετά την επίσκεψη του Γιώργου Γκιρτζίκη στην Ελβετία…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα