Πάλεψε όσο μπορούσε ο Ολυμπιακός, 3-1 η ανώτερη Μπαρτσελόνα

Την τρίτη διαδοχική ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός, υποκύπτοντας στην κατά πολύ ανώτερη Μπαρτσελόνα που επικράτησε με 3-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν παίζοντας σχεδόν σε όλο το παιχνίδι με 11 παίκτες κάτω από τη σέντρα αλλά ήταν αδύνατο να κοντράρουν μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Οι Καταλανοί δεν πτοήθηκαν ούτε από τη δυνατή βροχή, ούτε από την αποβολή του Πικέ στο 42’ με 2η κίτρινη και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα έφτασαν άνετα στο 3 στα 3, αγκαλιάζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το αυτογκόλ του Νικολάου στο 18’ μετά από προσπάθεια του Ντεουλοφέου ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στο πρώτο μέρος (1-0), με την Μπαρτσελόνα να καθαρίζει μέσα σε 4’ στην επανάληψη. Στο 60’ ο Μέσι με απευθείας φάουλ έκανε το 2-0 και στο 64’ ο Ντίνιε με δυνατό αριστερό σουτ σημείωσε το 3-0.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 89’ ο Νικολάου με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Φορτούνη.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ντιν, Παουλίνιο, Μπουσκέτς (80′ Αντρέ Γκόμες), Ινιέστα (67′ Ράκιτιτς), Μέσι, Σουάρες, Ντεουλοφέου (46′ Μαστσεράνο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου, Κούτρης, Ζιλέ, (55′ Τζούρτζεβιτς) Ρομαό, Ζντίελαρ, Καρσελά (65′ Πάρντο), Οφόε (72′ Φορτούνης), Ανδρούτσος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα