Πάλι τα ίδια με τον Μπεργκ!

Ήταν 23 Απριλίου του 2015 όταν ο Μάρκους Μπεργκ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του λοίμωξη του αναπνευστικού του συστήματος. Ήταν η πιο σοβαρή ίωση που τον έχει ταλαιπωρήσει όσο βρίσκεται στην Ελλάδα, δηλαδή εδώ και μία τετραετία.

Αυτή τη φορά μάλλον θα την περάσει… ξώφαλτσα την ίωση, καθώς δεν έχει σηκώσει υψηλό πυρετό, αλλά η ζημιά για τον Παναθηναϊκό έγινε. Ο Μπεργκ έχασε το παιχνίδι με τη Σταντάρ και είναι αμφίβολος και για το ματς πρωταθλήματος την ερχόμενη Δευτέρα με τη Βέροια.

Την πρώτη του χρονιά στην Αθήνα δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά από τη σεζόν 2013-14 όλο και χάνει παιχνίδια λόγω του ευαίσθητου οργανισμού του. Το Δεκέμβρη του 2014 έχασε ένα σημαντικό παιχνίδι με την Ξάνθη όπου ο ΠΑΟ γνώρισε την ήττα με 4-2 και έχασε την επαφή του με την κορυφή, στην οποία είχε πλησιάσει χάρη στις συνεχόμενες νίκες του μέχρι τότε. Αποδείχθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος πολύ κομβική ήττα.

Τη φορά που μπήκε στο νοσοκομείο είχε διακοπή στο πρωτάθλημα κι έτσι δεν έχασε κάποιο αγώνα. Ωστόσο (χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της Λιέγης), αυτή τη φορά η ίωση του στέρησε τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα του σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Ευχή όλων να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα, διότι δεν έχουμε τόσους παίκτες ποιότητας στην Ελλάδα.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα