«Πάμε στη Βραζιλία για το όνειρο…»

Το όνειρο… Κάθε συμμετοχή σε μία μεγάλη διοργάνωση, αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Οι Έλληνες διεθνείς δηλώνουν έτοιμοι να ζήσουν ένα ακόμη «παραμύθι», αυτή τη φορά στα γήπεδα των «μάγων» του ποδοσφαίρου, στη Βραζιλία.

Ο βασικός χορηγός της Εθνικής ομάδας, η ΟΠΑΠ ΑΕ, διοργάνωσε εκδήλωση προκειμένου να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες του. Ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, μαζί με τον Πορτογάλο κόουτς και τους Φάνη Γκέκα, Στέφανο Καπίνο, έδωσαν το «παρών» και μας κάλεσαν όλους να ζήσουμε μαζί τους το όνειρο. Για να είμαστε ειλικρινείς, τα παιδιά αυτά θα βιώσουν ό,τι πιο όμορφο μπορεί να βιώσει ένας ποδοσφαιριστής. Εμείς απλά, θα τους ακολουθήσουμε, με την ελπίδα ότι – και – αυτό το ταξίδι, θα είναι… μακράς διάρκειας!

Ο Γιώργος Καραγκούνης ευχήθηκε να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται. Ο «αχόρταγος» για το ποδόσφαιρο αρχηγός της Ελλάδας, δήλωσε: «Είμαστε ευλογημένοι που πηγαίνουμε στη Βραζιλία κι ευχόμαστε να μην επιστρέψουμε σε ένα μήνα. Θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ που είναι όλα αυτά τα χρόνια κοντά στο ποδόσφαιρο και την Εθνική».

Ο Φερνάντο Σάντος από την πλευρά του μας κάλεσε να «ταξιδέψουμε» μαζί με την Εθνική: «Τις λέξεις τις παίρνει συνήθως ο αέρας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ξεκινάμε το όνειρο και θα δώσουμε το μάξιμουμ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Πάμε για να σταθεροποιήσουμε αυτό το όνειρο. Ελάτε μαζί μας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω τι έχω συμβουλέψει τους ποδοσφαιριστές. Θα τα πούμε άλλη φορά αυτά».

Ο Φάνης Γκέκας μίλησε για το κλίμα και το… όνειρο που ζουν: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Φαίνεται το κλίμα που υπάρχει. Πάμε για το όνειρο».

Ο Στέφανος Καπίνο δήλωσε περήφανος που είναι μέλος αυτής της ομάδας: «Είμαι περήφανος και αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα που είμαι στο ρόστερ της Εθνικής».

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας αναχώρησε για την Πορτογαλία, όπου θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα