Πάμε Στοίχημα: Τρελά κέρδη για μία ακόμη εβδομάδα!

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 7 Φεβρουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, ξεπέρασαν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ τα επιπλέον κέρδη από το MegaBooster

Τα κέρδη στο «Πάμε Στοίχημα» πολλαπλασιάζονται με το MegaBooster, τη μεγάλη προωθητική ενέργεια του ΟΠΑΠ, που δίνει επιπλέον μπόνους από 5% έως 100% στους τυχερούς που επιλέγουν από 3 αγώνες και πάνω (πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το MegaBooster παίζει και μπάσκετ στη Euroleague και το NBA, με μπόνους από 10% έως 100% για τις τετράδες και πάνω.

Το MegaBooster έχει μοιράσει έως τώρα περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια ευρώ, σε επιπλέον κέρδη. Την προηγούμενη εβδομάδα δύο ακόμη νικητές πολλαπλασίασαν τα κέρδη τους χάρη στο MegaBooster.

Ο πρώτος νικητής από τον Νομό Ηρακλείου με  5 ευρώ κέρδισε 1.429 ευρώ. Προέβλεψε σωστά το Τελικό Αποτέλεσμα σε 15 αγώνες από την PremierLeague, τη SerieA, τη Βundesliga, τη LaLiga, τη Ligue 1 και τα πρωταθλήματα της Πορτογαλίας, της Σκωτίας, της Πολωνίας  και της 2ης κατηγορίας της Ολλανδίας. Το MegaBooster διπλασίασε τα κέρδη του και του πρόσφερε επιπλέον 715 ευρώ.

Ο δεύτερος νικητής από τη Ζάκυνθο με 6,5 ευρώ κέρδισε 4.105 ευρώ. Πόνταρε σε 6 αγώνες από τη SuperLeague, τη SerieA, την PremierLeague και τη Ligue 1, επιλέγοντας το Τελικό Αποτέλεσμα και το Σύνολο Τερμάτων 4-6. Τα επιπλέον κέρδη του από το MegaBooster ανήλθαν σε 684 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα