«Πάμε όπως στην Τούμπα»

Ο Μάρκο Σίλβα δεν συνηθίζει να κάνει μεγάλες ομιλίες προς τους παίκτες του πριν από δύσκολα παιχνίδι και επικεντρώνεται περισσότερο στην προπόνηση και στην τακτική και λιγότερο στην ψυχολογική προετοιμασία. Ωστόσο με αφορμή την επιστροφή όλων των διεθνών στις προπονήσεις, αποφάσισε να κάνει μία σχετικά μεγάλη ομιλία προκειμένου να τους αφυπνίσει:

«Μεγάλη προσοχή στο ματς του Σαββάτου! Από εμάς δεν πρέπει να υπάρξει καμία υποτίμηση του αντιπάλου. Η ΑΕΚ είναι ένας σημαντικός αντίπαλος και θέλω να συνεχίσουμε με την ίδια λογική. Με την λογική των προηγούμενων αγώνων. Πάμε για το ματς με την ΑΕΚ όπως κάναμε και με ΠΑΟΚ, δηλαδή να μπούμε δυνατά και αποφασιστικά».

«Περιμένω από εσάς το να μπείτε δυνατά στο ματς. Είναι πολύ βασικό για εμάς να ξεκινήσουμε με μεγάλη πίεση προς τον αντίπαλο. Είναι ένας αγώνας πολύ σπουδαίος και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και να νικήσουμε. Και για εμάς ως ομάδα και για τον κόσμο μας.

Να τα δώσουμε όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ξαναλέω πως δεν είναι παιχνίδι που πρέπει να υποτιμήσουμε.

Την ΑΕΚ την ξέρετε όλοι σας πολύ καλά. Γνωρίζετε το τι σημαίνει το να την αντιμετωπίζουμε. Θέλω να δούμε αυτόν τον αγώνα και να τον προσεγγίσουμε όπως όλα τα άλλα μεγάλα ματς.

Επίσης πρέπει να είστε όλοι έτοιμοι. Σας θέλω όλους σε εγρήγορση. Κανείς δεν έχει διασφαλισμένη θέση στο αρχικό σχήμα. Άπαντες θα πρέπει να είστε ανά πάσα ώρα και στιγμή σε θέση είτε να ξεκινήσετε είτε να μπείτε μέσα και να προσφέρετε».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα