Πάνος Κιάμος – Αντύπας: Μαγικές βραδιές με επώνυμες παρουσίες στο «Club 22»!

Πάνος Κιάμος και Αντύπας «έμπλεξαν» με απόλυτη αρμονία φέτος τις ατέλειωτες επιτυχίες τους με το μοναδικό επικοινωνιακό τους χάρισμα και κατέστησαν για ακόμη μια σεζόν το «Club 22» στον πιο must προορισμό διασκέδασης!

Τις δικές τους sold out βραδιές κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο σπεύδουν να απολαύσουν αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι.

Ο μπασκετμπολίστας Brent Petway, που δηλώνει φαν του Πάνου Κιάμου, βρέθηκε αυτό το Σάββατο σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του «Club 22» και φυσικά δεν αρνήθηκε να τραγουδήσει επί σκηνής την αγαπημένη του επιτυχία «Φωτιά με Φωτιά».



Λάτρης του επιτυχημένου προγράμματος και ο Γιώργος Αγγελόπουλος που αυτή τη φορά συνόδευσε στο «Club 22» την παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου σε μια από τις σπάνιες νυχτερινές της εξόδους ενώ και ο Κώστας Σπυρόπουλος, η Μαρία Φραγκάκη με τον σύζυγό της Νίκο Μάρκογλου, ο Σώτης Βολάνης και οι Vegas διασκέδασαν αυτή την εβδομάδα με τις επιτυχίες του Πάνου Κιάμου και του Αντύπα.

Στο «Club 22» για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια του καλού τους φίλου Βο βρέθηκαν και οι Surviror’s κάνοντας του έκπληξη με μια τούρτα επί σκηνής!!!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα