Πάρις Γεωργακόπουλος, η μεγάλη επιστροφή

Ήταν όχι μόνο ένας από τους καλύτερους αριστεροπόδαρους χαφ που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα αλλά επίσης από τους λίγους – εκείνη την εποχή – μορφωμένους ποδοσφαιριστές. Και είχε το σθένος – γνωρίζοντας τις συνέπειες – να αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης με τον Παναθηναϊκό του πανίσχυρου, Γ. Βαρδινογιάννη.

Έτσι, ο Πάρις Γεωργακόπουλος (αναγκαστικά) σταμάτησε το ποδόσφαιρο, μόλις στα 27 του χρόνια. Στο «αντίο» του είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με το χώρο, όσο αυτός απέχει παρασάγγας από τη δική του θεώρηση των πραγμάτων. Και το τήρησε, με μια τρίμηνη διακοπή. Όταν το 2004 ενεργοποιήθηκε, από τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου, στην Παναχαϊκή.

Τώρα, φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και δημιουργήθηκαν οι συνθήκες που τον έπεισαν να ασχοληθεί πάλι ενεργά με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου. Ξανά με την ομάδα των «κοκκινόμαυρων». Η ΠΑΕ της Αχαΐας γνωστοποίησε την επιστροφή «μιας τεράστιας ποδοσφαιρικής προσωπικότητας, του Πάρι Γεωργακόπουλου, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στα δρώμενα της ομάδας που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή».

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συμμετοχή του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της, Πάρι Γεωργακόπουλου στη μεγάλη προσπάθεια αναγέννησης της ιστορικής μας ομάδας.

Η υγεία που αποπνέει σε όλα τα επίπεδα η νέα Παναχαϊκή, με την εξαιρετική συνεργασία των επιχειρηματιών που συγκροτούν την Παναχαϊκή Συμμαχία και του Κώστα Κατσουράνη, οδήγησαν σε μια ακόμα μεγάλη νίκη. Στην μεγάλη επιστροφή μιας τεράστιας ποδοσφαιρικής προσωπικότητας, του Πάρι Γεωργακόπουλου, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στα δρώμενα της ομάδας που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή.

Στη νέα πορεία που έχει χαράξει η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 οι γνώσεις του Πάρι Γεωργακόπουλου αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας. Η μεγάλη Παναχαϊκή οικογένεια καλωσορίζει στο σπίτι του τον Πάρι Γεωργακόπουλο και τον ευχαριστεί που εμπιστεύτηκε την προσπάθεια της».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα