Πάρτι gay οργίων στον Άλιμο: Ο δήμαρχος, ο PR manager, ο γκαλερίστας και ο τραγουδιστής

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Είναι το απόλυτο «ροζ» θέμα που έχει γίνει βούκινο στα νότια προάστια. Αν και γνωρίζουμε ονόματα, που είναι πολύ λαμπερά και η δημοσιοποίησή τους θα προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο, θα αρκεστούμε μόνο στο να περιγράψουμε τα ερωτικά γεγονότα. Το πάρτι που έδωσε στην πολυτελή του μεζονέτα στον Άλιμο γνωστός φιλότεχνος, με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του αγαπημένου του, πήρε ανεξέλεγκτες ερωτικές διαστάσεις.

Έχοντας διοργανώσει, μαζί με τον κατά πολλά χρόνια νεότερο σύντροφό του, ένα σούπερ δείπνο για τους εκλεκτούς τους καλεσμένους, 19 τον αριθμό, όπου οι μπάτλερ που είχε προσλάβει ειδικά για εκείνη τη βραδιά τούς σέρβιραν πανάκριβες σαμπάνιες, χαβιάρι και σολομό, το τι ακολούθησε μετά δεν περιγράφεται.

Σύμφωνα με αυτά που μας περιέγραψε άνθρωπος του περιβάλλοντός τους που τα έμαθε όλα με το νι και με το σίγμα, το γλέντι έγινε ξέφρενο, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, και θύμιζε κάτι από ρωμαϊκά όργια. Την παράσταση έκλεψαν ο γόης δήμαρχος, ο γνωστός PR manager (που τους τραγούδησε κιόλας αφού είναι κάτι που λατρεύει), ο επιχειρηματίας γνωστής εταιρείας εμπορίου αυτοκινήτων αλλά και δημοφιλής τραγουδιστής που γνωρίσαμε από το «Fame Story»!

Η επώνυμη παρέα αντρών έγινε κυριολεκτικά ένα «σώμα», απολαμβάνοντας τα γούστα τους μέχρι το ξημέρωμα, όπου έπεσαν για ύπνο εξαντλημένοι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα