Πάσχισε πραγματικά η Εθνική, αλλά έχασε 1-2 από το Βέλγιο

ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, ΠΕΡΑΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΒΟΣΝΙΑ

Πολύ καλή εμφάνιση, στο λάθος αγώνα για την Εθνική μας ομάδα, καθώς μετά το 0-0 με την Εσθονία, ήρθε η άδικη ήττα από το Βέλγιο με 1-2, που μας στερεί το δικαίωμα να κρατάμε τη δεύτερη θέση του ομίλου και την κατάσταση στα χέρια μας. Πλέον η Ελλάδα χρειάζεται γκέλα της Βοσνίας κόντρα στο Βέλγιο ή την Εσθονία για να προσπεράσει πάλι, νικώντας Κύπρο και Γιβραλτάρ στις δικές της υποχρεώσεις.

Το παράξενο, αλλά ιδανικό 4-4-2 του Σκίμπε και το μπλαζέ ύφος των Βέλγων στο πρώτο μέρος παραλίγο να μας βάλει μπροστά στο σκορ, ιδίως με το σουτ φωτοβολίδα του Σταφυλίδη που πήγε στο δοκάρι. Στην ανάπαυλα οι Βέλγοι διάβασαν κάπως την αμυντική μας συμπεριφορά και άρχισαν να πλησιάζουν την περιοχή μας, όχι να απειλούν, αλλά να κυκλοφορούν την μπάλα πιο κοντά στα καρέ του Καρνέζη. Στο 70′ ο Βερντόχεν βρήκε χώρο για το σουτ, το έκανε και ήταν θαυμάσιο, πήγε στη δεξιά γωνία χαμηλά και 0-1.

Η Ελλάδα βρήκε την ισοφάριση τρία λεπτά μετά με σέντρα του Τζαβέλλα και μονοκόματο του Ζέκα, αλλά δυστυχώς μία κεφαλιά του Λουκάκου στο 75′ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σταφυλίδης (68′ Λυκογιάννης), Μανιάτης (84′ Μπακασέτας), Τζιόλης, Ζέκα, Σάμαρης, Φορτούνης (89’ Βέλλιος), Δώνης.

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βερμάλεν, Φερτόνχεν, Φελαϊνί (89′ Ντενκόνκερ), Ντεμπελέ (83′ Αζάρ), Μενιέ, Καράσκο (79′ Σαντλί), Μέρτενς, Ντε Μπράινε, Λουκακού.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα