Πάτρα: Πυρκαγιά και εγκλωβισμένοι στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας

Προάσκηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας, με την συνδρομή και εργαζομένων, της ΕΜΑΚ, του ΕΚΑΒ, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας καθώς και της Τροχαίας Πατρών.

Το σενάριο αφορούσε σε εκδήλωση πυρκαγιάς στον 2ο όροφο που πολυώροφου του Αγ. Ανδρέα, ενώ θα έπρεπε να γίνει απεγκλωβισμός ατόμων ακόμη και μεσω κλιμακοφόρου οχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΑΣΚΗΣΗΣ

Εξάλλου την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου και στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί νυκτερινή άσκηση εκκένωσης του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», στο πλαίσιο εφαρμογής των Επιχειρησιακών σχεδίων «Σώστρατος» και «Περσέας».

Την άσκηση, όπως ανακοίνωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Θεόδωρος Σερεμέτης, θα εποπτεύσει ο Διοικητής του Ε.Κ.ΕΠ.Υ. και θα την παρακολουθήσει κλιμάκιο του Ε.Κ.ΕΠ.Υ. Θα παραστούν εκπρόσωποι της 6ης ΥΠΕ, επιτελείο του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος και θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των καθορισμένων αρμόδιων Φορέων και Υπηρεσιών.

Στην επιτυχή ολοκλήρωση της άσκησης συμμετέχουν εργαζόμενοι του Νοσοκομείου «Ο Άγιος Ανδρέας», η Πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, το ΕΚΑΒ, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, το Τμήμα Τροχαίας Πατρών.

http://www.thebest.gr
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα