Πέντε παίκτες στο προθάλαμο για Άνφιλντ

Τα καλύτερα ευχήθηκε η διοίκηση της Ντόρτμουντ στον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πουλήσει κοψοχρονιά τους παίκτες της στη Λίβερπουλ για το καλό…

Αυτό το γνωρίζει ο Γερμανός προπονητής, άλλωστε η Μπορούσια το καλοκαίρι που μας πέρασε ακολούθησε συγκεκριμένη τακτική, με τίτλο «δεν πουλάμε»! Οπότε είναι σαν να υπονοούσε πως πλέον πουλάει ακριβά…

Άρα, η λογική λέει πως ο Κλοπ το πολύ-πολύ να ζητήσει έναν ή δύο παίκτες από την Ντόρτμουντ, όχι παραπάνω. Οι ανά την Ευρώπη εφημερίδες και ιστοσελίδες έχουν ήδη κάνει τις προβλέψεις τους και υποστηρίζουν πως ο Γιούργκεν έχει ψηλά στη λίστα του, τους Παπασταθόπουλο, Χούμελς, Σούμποτις, Ρόις και Μιχιταριάν.

Μόνο ο ίδιος μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή ποιος ταιριάζει περισσότερο στο πλάνο που έχει για τη νέα Λίβερπουλ. Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως η Ντόρτμουντ θα θελήσει να πουλήσει τον Μιχιταριάν τώρα που και η προσφορά του και η αξία του ανεβαίνουν κατακόρυφα. Ποιο πιθανό να φαντάζει να παραχωρήσει έναν από τους αμυντικούς της.

Μακάρι ο Παπασταθόπουλος να είναι ο εκλεκτός, διότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν ο Έλληνας αμυντικός θα αποτελέσει τελικά μέλος της σύγχρονης ιστορίας της Λίβερπουλ, που τώρα με τον Κλοπ, αισθάνεται πιο έτοιμη από ποτέ να επιστρέψει στην κορυφή της Premier League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα