Πέρασε από τα Χανιά ο Ατρόμητος, 1-3 με ανατροπή

ΣΤΟ 1-0 Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ - ΔΥΟ ΓΚΟΛΑΡΕΣ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ

“Διπλό” του Ατρόμητου στα Χανιά επί του Πλατανιά με σκορ 1-3 και επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι. Με το τρίποντο αυτό παρέμεινε τρεις βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ, στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με τον Πλατανιά ουραγό στους έξι πόντους.

Ο Πλατανιάς μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο, έδειξε ότι θέλει τη νίκη για να φτάσει στους εννέα βαθμούς και να ανακτήσει κάποιες ελπίδες και πράγματι στο 22′ ο Δημούτσος έδωσε στον Ντεβέσα, αυτός στον ξεμαρκάριστο Ενσικουλού ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 33′ με τον Ντεβέσα και στο 35′ με τον Ενσικουλού χάθηκαν ευκαιρίες για τον Πλατανιά, αλλά η σούπερ ευκαιρία χάθηκε στο 48′ όταν ο Γιαννιώτης απέκρουσε πέναλτι του Μπούτνικ (μαρκάρισμα του Ρισβάνη πάνω στον σκόρερ Ενσικούλο).

Στο 58΄ο Μπούτνικ δεν πρόλαβε την τελευταία στιγμή να σκοράρει και εκεί ο Πλατανιάς τιμωρήθηκε για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του. Αφού δεν “καθάρισε” το ματς είδε τον Βασιλακάκη με φοβερό ανάποδο ψαλίδι να ισοφαρίζει στο 61′ και κάπου εκείο οι Περιστεριώτες πήραν τα πάνω τους. Στο 71′ Στάμου και Βάντερσον μπερδεύτηκαν και ο Ουάρντα χώθηκε, σούταρε και έκανε το 1-2. Στο 76′ διαμορφώθηκε το τελικό 1-3 με μακρινό φοβερό σουτ του Βασιλακάκη που σκοράρει σπάνια, αλλά όταν το κάνει βάζει το γκολ της αγωνιστικής.

Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά, Στάμου, Βάντερσον, Ντεβέσα(58′ Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος(74′ Παπανικολάου), Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Μπούτνικ, Ενσικουλού

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον(83′ Καρασαλίδης), Ούμπιδες, Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Ουάρντα

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα