Πέρασε ο Ολυμπιακός, έμαθε και τις αδυναμίες του στο 2-2 με την Παρτίζαν

Δύο παιχνίδια μακριά από την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αφού η Παρτίζαν Βελιγραδίου δεν κατάφερε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στα παιχνίδια της γ’ προκριματικής φάσης του θεσμού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν την πρόκριση μετά το 2-2 της ρεβάνς, καθώς το 1-3 στο πρώτο ματς αποδείχθηκε υπεραρκετό και σίγουρα πήραν και κάποια δωρεάν μαθήματα, μιας και τα δύο γκολ των Σέρβων και οι χαμένες ευκαιρίες ήταν ένα καμπανάκι!

Αφού ο Καπίνο κράτησε το μηδέν στο 15’ σε φαρμακερή κεφαλιά του Τζούρτζεβιτς, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Καρσελά και τραγικό λάθος του Κλιάιτς στο 21! Το γκολ δεν έδωσε, όμως, ώθηση στους γηπεδούχους και στο 33’ ο Σουμά ισοφάρισε έπειτα από ασταθή απόκρουση του Καπίνο σε σουτ του Γιάνκοβιτς. Οι Σέρβοι μετά το τέρμα τους αναθάρρησαν, έβγαλαν το ημίχρονο χωρίς να απειληθούν και έψαξαν το δεύτερο γκολ νωρίς στην επανάληψη, αλλά το βρήκαν οι Πειραιώτες στην πρώτη τους ευκαιρία.

Ο Μάριν συνεργάστηκε ωραία με τον Κούτρη στο 52’, ο μπακ του Ολυμπιακού έβγαλε υπέροχη σέντρα και ο Φορτούνης με κεφαλιά έκανε το 2-1 και εκεί τελείωσαν όλα! Το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα στη συνέχεια και όλα πήραν το δρόμο τους, με την Παρτίζαν, πάντως, να παίρνει μία τιμητική ισοπαλία χάρη στο γκολ του Τζούρτζεβιτς στο 84′ και να χάνει μάλιστα αμέσως μετά μία ευκαιρία για να βάλει μπουρλότο στο τελευταία λεπτά.

Σίγουρα θετικές οι εντυπώσεις για τον Ολυμπιακό του Χάσι, που είναι αποτελεσματικός και λειτουργικός, όσο καλός χρειάζεται για να παίρνει τα αποτελέσματα. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» όχι μόνο διαχειρίζεται άρτια τα 90λεπτα, αλλά δείχνει να παίρνει πράγματα κι από παίκτες που ίσως και να μην υπολογίζονταν από κάποιους το καλοκαίρι, όπως ο Σεμπά, ο Ζντιέλαρ, προφανώς και ο Μπεν. Καλά για μία ακόμη φορά τα δείγμα των νέων αποκτημάτων. Η καλή και κυρίως αποτελεσματική εικόνα του Ολυμπιακού δεν μπορεί να χαλάσει από το χαλάρωμα του τελευταίου δεκαλέπτου.

ΟΣΦΠ: Kαπίνο, Φιγκέιρας, Βούκοβιτς (72’ Ζντιέλαρ), Ρέτσος, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Καρσελά, Μαρίν (87′ Σιώπης), Φορτούνης (70’ Σεμπά), Μπεν.

Παρτίζαν Βελιγραδίου: Kλιάιτς, Ταβάμπα (85′ Ίλιτς), Βουλίτσεβιτς, Τσίρκοβιτς, Γιάνκοβιτς, Σουμά (65’ Πάντιτς), Γέφτοβιτς (80’ Κόσοβιτς), Όστοϊτς, Εβέρτον, Μίλετιτς, Τζούρτζεβιτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα