Πέρασε στην ιστορία το MEGA – Θα κηρύξει πτώχευση!

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Η λεπτή γραμμή που χώριζε την βιωσιμότητα του MEGA και την οριστική του πτώχευση, δυστυχώς ξεπεράστηκε. Το “μεγάλο” κανάλι δείχνει να περνά στην ιστορία, καθώς στην κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ της Τρίτης, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος απέσυρε την πρόταση που είχε καταθέσει για την σωτηρία του MEGA.

Κι αυτό γιατί οι παλιοί μέτοχοι δεν έδειξαν επιθυμία να συνεχίζουν να στηρίζουν την Τηλέτυπος. «Εφόσον όλοι εγκαταλείπετε την προσπάθεια να σωθεί το Mega, αποσύρω κι εγώ την προσπάθεια που έκανα να συμμετάσχω στη διάσωσή του», φέρεται να ήταν τα λεγόμενα του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, προς τους εκπροσώπους του Όμιλου Βαρδινογιάννη και του ΔΟΛ.

Οι τράπεζες αναλαμβάνουν πλέον τα περαιτέρω δηλαδή να κηρύξουν πτώχευση στο Mega, καθώς τα δάνεια ήταν υποθηκευμένα.

Πλέον, δεκάδες δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικό προσωπικό, μένει χωρίς εργασία και αυτό είναι το πλέον στενάχωρο της υπόθεσης.

Oι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνει μία ύστατη προσπάθεια μέσα στο επόμενο 48ωρο, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν συνέλευση το απόγευμα της Τρίτης για να προγραμματίσουν τα επόμενα βήματά τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα