Πέρασε του Γαλανού, παραιτήθηκε ο Παπαγεωργίου!

Την παραίτησή του από την προεδρία του Ερασιτέχνη Άρη, υπέβαλλε ο Χάρης Παπαγεωργίου, ανοίγοντας το δρόμο για την παραμονή του Γιώργου Γαλανού στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στα διοικητικά του Άρη τα τελευταία 24άωρα, καθώς απειλήθηκαν διαδοχικές αποχωρήσεις από την ομάδα, για να επικρατήσει, όπως φαίνεται, η άποψη του Γιώργου Γαλανού, ο οποίος απαίτησε την παραίτηση του Χάρη Παπαγεωργίου, προκειμένου να παραμείνει στο Δ.Σ. του συλλόγου.

Οι δύο άνδρες ήρθαν σε κόντρα για τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να απειλήσει με αποχώρηση ο Γιώργος Γαλανός, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της διοίκησης. Ο νέος παράγοντας των «κιτρινόμαυρων» έθεσε ως όρο για την επιστροφή του, την παραίτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη, κάτι που συνέβη την Παρασκευή (19/9), μόλις ένα 24άωρο μετά την λεκτική σύγκρουσή τους, με αφορμή τον Ισπανό επενδυτή που εμφανίστηκε και συναντήθηκε με τα μέλη του ΑΣ.

Όπως φαίνεται, ο Γιώργος Γαλανός παραμένει στον Άρη, ωστόσο η κατάσταση στα διοικητικά της ομάδας εξακολουθεί να είναι τεταμένη. Στη Θεσσαλονίκη αφήνουν να εννοηθεί ότι αναγκάστηκαν να επιτρέψουν την παραίτηση του Χάρη Παπαγεωργίου, καθώς δεν υπήρχε εναλλακτική λύση για την ΠΑΕ, εκτός του Γιώργου Γαλανού. Αυτό σημαίνει πως αναζητούν και άλλες επιλογές. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αναμένουμε νέα επεισόδια στο διοικητικό σίριαλ της ΠΑΕ Άρης, καθώς άνοιξαν και νέες πληγές στις σχέσεις των ανθρώπων που ασχολούνται με τα των «κιτρινόμαυρων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα