Πέρεθ: «Μέρα θλίψης για όλους τους φιλάθλους»

Την ίδια ώρα που στην Ελλάδα άπαντες κινούνται στον αστερισμό του τελικού κυπέλλου, στην Ισπανία – και όχι μόνο – η ποδοσφαιρική κοινότητα έχει βυθιστεί στο πένθος, εξαιτίας του πρόωρου θανάτου του άλλοτε προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα!

Σε κάτι τέτοιες στιγμές φαίνεται το μεγαλείο των πραγματικών ανθρώπων. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, της «αιώνιας» αντιπάλου των Καταλανών, Φλορεντίνο Πέρεθ, εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το χαμό ενός νέου ανθρώπου από καρκίνο και χαρακτήρισε την ημέρα της απώλειάς του «ημέρα τεράστιας θλίψης για όλους τους φιλάθλους». Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου των Μαδριλένων:

«Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου λύπη για το θάνατο του Τίτο Βιλανόβα και να διαβιβάσω εκ μέρους της Ρεάλ Μαδρίτης, τα συλλυπητήριά μας, την αγάπη και τη στήριξη στην οικογένειά του, την Μπαρτσελόνα και ειδικότερα στη σύζυγό του και τα παιδιά του. Σήμερα είναι μια μέρα τεράστιας θλίψης για όλους τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου και αναγνώρισης της προσωπικής και της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα