Πέταξε για το μεγάλο «διπλό» η Εθνική μας

 

Μεγάλο ματς για την Εθνική μας ομάδα την Παρασκευή το βράδυ (21:45 ΣΚΑΙ) στη Ζένιτσα όπου αντιμετωπίσει τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στη βαλκανική χώρα και ο Μίκαελ Σκίμπε φαίνεται να ετοιμάζει εκπλήξεις. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, περιμένουμε να δούμε την Ελλάδα να αγωνίζεται ως εξής:

Τερματοφύλακας ο Καρνέζης.

Κεντρικοί οπισθοφύλακες ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος.

Δεξί μπακ ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερό ο Παναγιώτης Ρέτσος!
Αμυντικά χαφ οι Τζιώλης και Μανιάτης.

Τριάδα στα χαφ από τα αριστερά στα δεξιά οι Σταφυλίδης, Φορτούνης και Μάνταλος.

Σέντερ φορ ο Μήτρογλου.

Πρόκειται για ένα ξεκάθαρο 4-5-1 με δύο αμυντικά χαφ και μία σχετική ανισορροπία μεσοεπιθετικά, καθώς ο Σταφυλίδης είναι παίκτης με αμυντικά γονίδια και ο Μάνταλος με επιθετικά. Βέβαια, ο Σταφυλίδης θα έχει πίσω του τον άπειρο Ρέτσο που μπορεί να μετατρέπεται και σε τρίτο στόπερ, ενώ ο Μάνταλος τον έμπειρο Τοροσίδη που με τις προωθήσεις του, ίσως επιτρέπει στον Πέτρο να συγκλίνει και να πλησιάζει στον άξονα.

Είναι σίγουρα κάποιες σκέψεις του Σκίμπε, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και τον Ζέκα ως έξτρα λύση στα χαφ, όχι όμως τους τιμωρημένους Ταχτσίδη, Σάμαρη και Τζαβέλλα.

Η βαθμολογία του ομίλου. Με νίκη η Εθνική μας ομάδα κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης και διατηρεί ελπίδες ακόμη και για την πρώτη θέση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα