Πέτρος Μαυροειδής για πρόεδρος!

Σε μεσημεριανή αποκάλυψη του Sport FM 94,6 έγινε γνωστό ότι η FIFA έχει καταλήξει στα πρόσωπα του νέου διοικητικού σχήματος της ΕΠΟ, την περίφημη «διοίκηση εξομάλυνσης» και ότι μέσα σε αυτά τα πρόσωπα διακρίνεται και εκείνο του επίδοξου νέου προέδρου, του Πέτρου Μαυροειδή.

Πρόκειται για έναν καθηγητή δικαίου με έδρα την Ελβετία, του οποίου οι γνώσεις και η επάρκεια τον έχουν φέρει κοντά στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό, λαμβάνοντας θέσεις τόσο στην UEFA (ως μέλος της επιτροπής του οικονομικού ελέγχου της Ομοσπονδίας) όσο και στο CAS (το περιβόητο διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο που επίσης έχει έδρα την Ελβετία).

Αυτή τη φορά, βέβαια, η θέση που του προσφέρεται – ή προτείνεται – έχει έδρα την Αθήνα, εκτός αν δούμε μία ΕΠΟ να λειτουργεί από τη Λωζάνη, τη Ζυρίχη και τις άλλες παραλίμνιες πόλεις της Ελβετίας.

Οι ίδιες πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το σταθμό μιλούν για πενταμελή ή επταμελή διοίκηση με Πέτρο Μαυροειδή, Άγγελο Μπασινά, Άγγελο Χαριστέα, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, Γιώργο Μπίκα, έναν δημοσιογράφο και έναν δικαστή να θεωρούνται σύμφωνα με τις διαρροές τα πρόσωπα που ίσως συνθέσουν τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα