Πέφτουν οι υπογραφές!

Λίγες ώρες μετά το βρετανικό δημοψήφισμα που φανέρωσε τη διάθεση των Άγγλων να αποσπαστούν από την Ε.Ε., ο Απόστολος Βέλλιος επιστρέφει στο νησί, εκεί που έμαθε τα ποδοσφαιρικά μυστικά.

Από ώρα σε ώρα πέφτουν οι υπογραφές και ο πρώην παίκτης του Ηρακλή θα φορέσει τα ερυθρόλευκα της Νότιγχαμ Φόρεστ προκειμένου να βοηθήσει τη μεγάλη ομάδα του παρελθόντος με τα δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας.

Πρόκειται, φυσικά, για μία επιλογή που συνδέεται με την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Νότιγχαμ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος γνωρίζει την αξία του ποδοσφαιριστή και ξέρει ότι μπορεί να προσφέρει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Championship. Το ζητούμενο για την ομάδα είναι να καταφέρει από φέτος κιόλας να πάρει την άνοδο, κάτι πολύ δύσκολο, από τη στιγμή που θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα και τη Νιούκαστλ.

Ο 24χρονος επιθετικός αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με απολαβές κοντά στις 400.000 ευρώ με αυτόματη αύξηση σε περίπτωση ανόδου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα