Πήγασος: Ο κόμπος έφτασε στο χτένι

Τα πράγματα στον Πήγασο, πάνε από το κακό στο χειρότερο, καθώς η υπομονή των εργαζομένων εξαντλήθηκε πλέον. Οι μισθοί πέντε και πλέον μηνών που τους οφείλονται και η συστηματική ασυνέπεια της διοίκησης έφεραν τον κόμπο στο χτένι.

Την Τετάρτη, η ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε 48ωρη απεργία που θα λήξει το πρωί της Παρασκευής, ωστόσο οι εργαζόμενοι αποφάσισαν σε μαζική συνέλευση που είχαν, συνέχεια των απεργιακών τους κινητοποιήσεων.

“Οι εργαζόμενοι στον “Πήγασο” κατά τη διάρκεια της σημερινής, μαζικής συνέλευσης  στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, που έγινε στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας, αποφασίσαμε ΟΜΟΦΩΝΑ:

Την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας. Μας οφείλονται δεδουλευμένα πέντε μηνών, ενώ οι συνεχείς διαβεβαιώσεις για κλείσιμο της “ψαλίδας” και αποπληρωμής των οφειλόμενων δεν έχουν τηρηθεί.

Η συστηματική ασυνέπεια από την πλευρά της εργοδοσίας έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά απολύσεων, περικοπών, μειώσεων (κατά τα τελευταία 5 χρόνια) και την καταπάτηση της προσωπικής και επαγγελματικής μας αξιοπρέπειας.

Ο αγώνας συνεχίζεται και καλούμε όλο τον κλάδο σε αγώνα για τα κοινά προβλήματα και στο πλευρό της κοινωνίας που  μαστίζεται από την κρίση”, ανέφερε η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα