Πήγε να προλάβει τα χειρότερα

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν είναι άμοιροι ευθυνών για την εικόνα που δείχνει η ομάδα, άσχετα αν έπρεπε να αντιμετωπίσουν το πισωγύρισμα με τον Κετσπάγια. Για το λόγο αυτό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά τα Σπάτα και τα είπε ένα χεράκι στους παίκτες, χωρίς να αμελήσει να τους δώσει κουράγιο για τη συνέχεια.

Ο ηγέτης της Ένωσης τους εξήγησε ορθά-κοφτά πως δεν μπορεί να ανεχτεί ούτε αυτός, ούτε ο κόσμος χαλαρές συμπεριφορές εντός και εκτός γηπέδου, θυμίζοντάς τους πως η ΠΑΕ είναι πολύ σωστή στις υποχρεώσεις της. Τους τόνισε, όμως, πως συνεχίζει να πιστεύει σε αυτούς και πως δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα στο πρωτάθλημα, κάτι που πρέπει να καταλάβουν καλά οι επαγγελματίες αθλητές της ΑΕΚ. Οι εννέα βαθμοί της διαφοράς δε χρειάζεται να μηδενίσουν σε τρεις αγωνιστικές, αλλά θέλει σοβαρότητα και βελτίωση για να μειωθούν π.χ. στους πέντε ή στους έξι πριν από το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ και να έχει τουλάχιστον η ομάδα τη δυνατότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Αποφάσισε, λοιπόν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ότι μία επίσκεψη στα Σπάτα ήταν αναγκαία και την έκανε. Κατά τα άλλα, θέμα των τελευταίων ωρών είναι η διαρροή της πλευράς Λέσκοτ για τη δυσαρέσκεια του Άγγλου που δεν του επετράπη να πάει στην πατρίδα του για μέρος της αποθεραπείας. Η ΠΑΕ ΑΕΚ του εξήγησε πως πρέπει να μείνει στην Ελλάδα για να είναι υπό παρακολούθηση από το «κιτρινόμαυρο» ιατρικό επιτελείο και αυτό δεν άρεσε στον Λέσκοτ που προσπάθησε συγκινητικά να βγει προς τα έξω αυτή του η απογοήτευση. Το γυαλί μάλλον έσπασε μεταξύ των δύο πλευρών και εδώ που τα λέμε, δίκιο έχουν στην ΑΕΚ που δεν του επιτρέπουν να πάει πάλι στην Αγγλία να κάνει ποδήλατο…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα