«Πήγε το κόμμα στην ίδια κατηγορία με τους Κυνηγούς»

 Βαραίνει το κλίμα για τον Φώτη Κουβέλη στη ΔΗΜΑΡ αφού (και) ο Γρηγόρης Ψαριανός ζήτησε την άμεση παραίτησή του από την προεδρία του κόμματος

Σε δηλώσεις του το πρωί της Τρίτης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm», ο κ. Ψαριανός εξέφρασε την άποψή του ότι ο κ. Κουβέλης «όφειλε να είχε ήδη παραιτηθεί, θέτοντας την παραίτησή του στη διάθεση των οργάνων του κόμματος», μετά το «καταστροφικό» αποτέλεσμα για τη ΔΗΜΑΡ.

«Πήγαν το κόμμα στην ίδια κατηγορία με τους Κυνηγούς και κόμματα τύπου Πουλάω Οικόπεδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, καταλογίζοντας ευθύνες στον κ. Κουβέλη και τον στενό πυρήνα της ομάδας που τον περιβάλλει.

Σύμφωνα με τον κ. Ψαριανό, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έπρεπε να είχε πάρει πρωτοβουλίες για την κεντροαριστερά, «τότε που είχε 6 με 6,5%, ενώ τώρα που έχει πάει στο 1%, την πρωτοβουλία την έχει ο Βενιζέλος», ενώ κατήγγειλε ότι ο κ. Κουβέλης κάνει εσωτερικές διαπραγματεύσεις για να διασωθεί στην ηγεσία, ενόψει της συνεδρίασης των οργάνων την Παρασκευή, στην οποία ο κ. Ψαριανός μάλλον δεν θα λάβει μέρος.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα