Πήρε το μήνυμα και αλλάζει το σχήμα

Η μεγάλη επιστροφή στους ομίλους του Champions League είναι προ των πυλών! Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης υποδέχεται στο κατάμεστο Καραϊσκάκη τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε ένα ματς που ίσως κρίνει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική την… τρίτη θέση του ομίλου!

Αυτή η προσέγγιση ίσως είναι λίγο άδικη για τον Ολυμπιακό που παραδοσιακά τα πηγαίνει καλά με τα «βαριά» ονόματα στην έδρα του και δεν μπορεί κανείς να του στερήσει το δικαίωμα να ονειρεύεται κάτι καλύτερο από τη δεύτερη θέση, αλλά εδώ που τα λέμε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους δείχνουν σε καλή κατάσταση και δεν συνηθίζουν να αποκλείονται στη φάση των ομίλων…

Για τον Ολυμπιακό το ζητούμενο είναι να συγκεντρωθούν οι παίκτες του, βέβαια, στον αγώνα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, διότι αυτό προέχει. Ο Μπεσνίκ Χάσι δείχνει ήδη ελαφρώς συνειδητοποιημένος, καθώς στην Ξάνθη αντιλήφθηκε δυσλειτουργία στην ομάδα με δύο «δεκάρια», τον Μάριν και τον  Φορτούνη και το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ αναφέρει πως ένας από τους δύο θα μείνει εκτός ενδεκάδας.

Τα ζητήματα είναι αρκετά για τον Χάσι, καθώς αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα και η Σπόρτινγκ διαθέτει τον απίθανο Ολλανδό Μπας Ντοστ και αναμένεται να βρει λύσεις χρησιμοποιώντας περισσότερους παίκτες στα χαφ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα