Πήρε Τόνσο, «χώρισε» με Μάσα ο Αστέρας

Ο Σάββας Παντελίδης δεν ήταν ο μοναδικός νεοφερμένος τη Δευτέρα (11/9) στην Τρίπολη, καθώς την ίδια μέρα ο Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρτιν Τόνσο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Ατρόμητου είπε τελικά το «ναι» μετά από πιέσεις αρκετών ημερών και θα πάρει στο ρόστερ των Αρκάδων τη θέση του συμπατριώτη του Πάμπλο Μάσα που ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Martin Tonso!

O Martin Tonso υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2018 και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 7» αναφέρει η ανακοίνωση του αρκαδικού συλλόγου, ενώ ο 27χρονος μεσοεπιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η πρώτη εικόνα που έχω από την ομάδα είναι η πολύ καλή οργάνωση και η σοβαρότητα των ανθρώπων με τους οποίους μίλησα. Στο τέλος της σεζόν θέλω να χαμογελάμε.

Παρακολούθησα τα πρώτα ματς της ομάδας. Είδα ότι η ομάδα έχει καλά στοιχεία, αλλά αυτό δεν έχει φανεί στα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι όσο περνούν οι μέρες, η εικόνα της ομάδας θα βελτιώνεται. Θα αρχίσω άμεσα προπονήσεις για να μπω στο κλίμα της ομάδας και να βοηθήσω τα μέγιστα που μπορώ.

Γνωρίζω αρκετούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας και έχω μιλήσει με πολλά από αυτά τα παιδιά. Πήρα εξαιρετικά σχόλια για το σύλλογο. Με τον Isnaldo παίζαμε μαζί και μίλησα μαζί του. Γνωρίζω επίσης τον Matias Iglesias και τον Pablo Mazza».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα