Πήρε… φωτιά το γραφείο του ειδικού ανακριτή!

Την πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού διάλεξε ο ειδικός ανακριτής, Γιώργος Ανδρεάδης προκειμένου να υποδεχθεί στο γραφείο του τον πρώην αρχιδιαιτητή, Θανάση Μπριάκο, αλλά και τον Χιου Ντάλας, ο οποίος ταξίδεψε ινκόγκνιτο στην Ελλάδα, προκειμένου να καταθέσει την εμπειρία του από τον υπέροχο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Θανάσης Μπριάκος άνοιξε την αυλαία των ανακρίσεων. Μετά την απολογία του κρίθηκε σκόπιμο από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή, να του επιβληθούν οι ίδιες κυρώσεις με εκείνες που επιβλήθηκαν στον Γιώργο Δούρο, ήτοι απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί πλέον να είναι παρατηρητής αγώνων.

Αργότερα, από το γραφείο του ανακριτή πέρασε ο Σκωτσέζος Χιου Ντάλας, ο οποίος ταξίδεψε μυστικά στην Ελλάδα, προκειμένου να καταθέσει για όσα συνέβησαν τόσο με τον ίδιο, κατά το διάστημα της ενασχόλησής του με τη διαιτησία στην Ελλάδα, όσο και γύρω του, τα οποία δεν ήταν και λίγα, αν κρίνουμε από την αντίδρασή του να… αποχωρήσει εσπευσμένα από τη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα