Πίεσε ο Τύπος και καλείται για ανανέωση!

Μερικές φορές ο Τύπος κάνει κι αυτός… διοικητική δουλειά. Λες και ήταν συνεννοημένοι, οι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού σε διάφορα Μ.Μ.Ε. έκαναν ειδική μνεία στον Σεμπάστιαν Λέτο μετά από το ματς με τον Ηρακλή και ο κοινός τους παρανομαστής δεν ήταν άλλος από την υποχρέωση της ΠΑΕ να καλέσει άμεσα τον Αργεντινό για ανανέωση.

Ο Λέτο θυμίζουμε ήρθε με μονοετές συμβόλαιο στον ΠΑΟ, λίγο σαν… χάρη της ελληνικής ομάδας που δικαίως δεν ήθελε να δεσμευτεί με μεγαλύτερο συμβόλαιο, μιας και ο Σέμπα δεν είχε σταθεί ακόμη στα πόδια του 100% μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς του. Ωστόσο, η παρουσία του μέχρι στιγμής είναι αποστομωτική. Ο 30χρονος Λέτο είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού και από τη στιγμή που δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια, ούτε έχει διάθεση να ψαχτεί για άλλη ομάδα στο εξωτερικό, η ΠΑΕ «υποχρεούται» να του παρατείνει το συμβόλαιο για να τον επιβραβεύσει, να τον «δέσει» και να του ανεβάσει την ψυχολογία.

Ήδη υπάρχει διαρροή από τη διοίκηση ότι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αναλαμβάνει την υπόθεση ανανέωσης του Λέτο και ότι μετά το ματς με τον Ολυμπιακό θα τον καλέσει για μία πρώτη κουβέντα. Αν καταφέρει, μάλιστα, ο Σεμπάστιαν να «πάρει» και το ματς στο Φάληρο, είναι σίγουρο ότι η διοίκηση θα φανεί πιο γενναιόδωρη!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα