Πίντο: «Όλα ανοικτά στο Champions League»

Για τη μεγάλη νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επί της Άρσεναλ μίλησε ο ποδοσφαιριστής της κροατικής ομάδας, Ίβο Πίντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sport24 Radio 103,3: «
Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, μα νίκη που τόνωσε την αυτοπεποίθηση μας. Παίξαμε σε μία από τις σημαντικές ομάδες του κόσμου. Στο τακτικό κομμάτι έπαιξε πολύ καλά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σίγουρα αυτή η νίκη έδωσε περισσότερο αυτοπεποίθηση, αλλά τίποτα δεν άλλαξε, τα φαβορί παρέμειναν όπως ήταν. Βλέπουμε την διοργάνωση παιχνίδι με το παιχνίδι. Αυτό το ματς μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Έπαιζα και δεν μπορούσα να δω το ματς του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Είδα τα στιγμιότυπα. Γνωρίζω τον Ολυμπιακό από τον Πάουλο Μασάντο. Τώρα είναι Πορτογάλος προπονητής. Ήταν πιο παλιά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά και παίκτες από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Είναι δύσκολο να βρεις αδύναμο σημείο στην Άρσεναλ. Παίξαμε καλά και εκμεταλλευτήκαμε τον κενό χώρο. Εκεί κοντρολάραμε το ματς. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιο χτυπητό σημείο αν και εμείς την κερδίσαμε. Είναι μια μεγάλη ομάδα η Άρσεναλ.

Τίποτα δεν είναι απίθανο όλες οι ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι δυνατές, όλες έχουν τις πιθανότητες τους και αξίζουν εκεί που βρίσκονται. Κάλλιστα ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Άρσεναλ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα