Παίζει στο ντέρμπι ή «τελειώνει» ο Εσιέν

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τη συνεργασία του Μίκαελ Εσιέν με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να «τελειώσουν» τον Γκανέζο χαφ σε περίπτωση που δεν καταφέρει να επανέλθει ούτε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στις 21 Νοεμβρίου.

Σχεδόν πέντε μήνες μετά την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν από τη Μίλαν, ο Παναθηναϊκός δεν έχει αποσβέσει ούτε… ένα σεντ από το συμβόλαιο που πληρώνει στον Γκανέζο άσο. Η προσθήκη του στο ρόστερ των «πράσινων» θεωρήθηκε – και δικαίως – κομβικής σημασίας για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας. Όμως οι υπεύθυνοι υπολόγισαν δίχως τον… ξενοδόχο.

Ο Εσιέν δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι «πράσινοι» αποφάσισαν οριστικά να του δώσουν διορία μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε περίπτωση που δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες λύσης του συμβολαίου του, με υπαιτιότητά του, καθώς, όπως υποστηρίζουν στο Κορωπί, ο τραυματισμός που έχει προκαλέσει την πολύμηνη απουσία του ποδοσφαιριστή δεν προήλθε στον Παναθηναϊκό, αλλά τον «κουβαλούσε» ο παίκτης από τους «ροσονέρι». Το θέμα μπορεί να φτάσει ακόμη και στις αίθουσες των δικαστηρίων, αλλά η συγκεκριμένη προοπτική είναι μία υπόθεση που θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.

Ο Εσιέν, πάντως, έχει ανεβάσει τον ρυθμό του, αλλά δεν έχει ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ, ακόμη και πριν λίγα 24ωρα, αισθανόταν ενοχλήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα