Παίκτης Premier League στο ελληνικό πρωτάθλημα

 

 

Ότι είναι παικταράς το ξέραμε. Ότι θα βοηθήσει τον Ηρακλή επίσης το είχαμε υποψιαστεί. Ότι θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ ίσως κάποιοι λίγοι να το είχαν προβλέψει…

Ο Απόστολος Βέλλιος νίκησε μόνος του την Καλλονή με 3-0, με αυτό το χατ-τρικ έφτασε τα εννέα γκολ σε 12 συμμετοχές (έχει και δύο ασίστ). Στα 23 του είναι επιθετικός που κάθε μεγάλη ομάδα θα τον ήθελε στο ρόστερ της. Αλλά με αυτά που κάνει και με το πετυχημένο του πέρασμα λίγο μετά τα 18 του από την Premier League, δύσκολα θα μείνει στην Ελλάδα, εκτός αν κάποια μεγάλη ελληνική ομάδα προσφέρει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στον Ηρακλή.

Μαζί με τον Γιάννου είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη θέση του σέντερ φορ και είναι ευτύχημα για την Εθνική μας ομάδα που πέραν του Μήτρογλου, υπάρχουν δύο ακόμη σπουδαίες επιλογές για την επίθεση. Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα βγάζει αμυντικογενείς παίκτες και ο Βέλλιος είναι δώρο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που ψάχνει την αγωνιστική ανάταση! Μπράβο στον Ηρακλή που επέλεξε να τον φέρει πίσω και φυσικά στον ίδιο για τον επαγγελματισμό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα