Παίρνει δανεικό τον Ελιέρο Ελιά ο Ολυμπιακός (video)

Κοντά στην απόκτηση του διεθνούς Ολλανδού επιθετικού της Βέρντερ Βρέμης Ελιέρο Ελιά βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από την Ολλανδία και τη Γερμανία.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον γερμανικό σύλλογο για τον δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο, ενώ έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία και με τον 28χρονο άσο, ο οποίος αναζητεί ομάδα που θα παίζει βασικός, ενώ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί και στο Champions League. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται και ρήτρα εξαγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, με ημερομηνία λήξης στις 30 Ιουνίου 2016. Το ακριβές ποσό της ρήτρας δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο από το ρεπορτάζ προκύπτει πως θα κυμαίνεται μεταξύ δύο και δυόμισι εκατομμυρίων ευρώ. Η τελική απάντηση από τον παίκτη αναμένεται να δοθεί το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Ελιέρο Ελιά εμφανίστηκε στο προσκήνιο το 2004 όταν προωθήθηκε από την ακαδημία της Άντο Ντεν Χάαγκ στην πρώτη ομάδα. Το 2007 πήρε μεταγραφή στην Τβέντε και το 2009 μεταπήδησε στη Γερμανία και στο Αμβούργο. Το 2011 έκανε το άλμα στη Γιουβέντους και το 2012 επέστρεψε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Βέρντερ Βρέμης, Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σαουθάμπτον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα