Παγωμάρα για το Rising Star

Τα πράγματα στον ΑΝΤ1 δεν είναι τόσο ρόδινα, όσο θα περίμεναν οι ιθύνοντες του σταθμού, με την προβολή ενός τόσο πετυχημένου παγκοσμίως μουσικού show, όπως είναι το Rising Star.

Το talent show που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, κάνει ικανοποιητικά νούμερα, αλλά όχι για το βεληνεκές του πρότζεκτ αυτού, αλλά και του ποσού που έχει επενδύσει το κανάλι για να πάρει τα δικαιώματα του Rising Star.

Το δεύτερο live δεν έδωσε καλύτερα ποσοστά τηλεθέασης από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, καθώς τα νούμερα ήταν πτωτικά. Μετά το 34,9% στο γενικό σύνολο στις 11/12, ήρθε την Κυριακή (18/12), το 30,5% να ταρακουνήσει τους ιθύνοντες του καναλιού, αλλά και το ακόμα πιο… πεσμένο στο νεανικό κοινό, όπου και στοχεύουν κυρίως.

Η πτώση ήταν μεγάλη στο δυναμικό κοινό, ήταν της τάξης των 8,5 ποσοστιαίων μονάδων, καθώς από 36,5% στην πρεμιέρα, χθες (σ.σ. Κυριακή) έφτασε το 27,9%. Τα μικρά ποσοστά τηλεθέασης, έχουν ταρακουνήσει τόσο τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, όσο και τους συντελεστές του σόου. Κι αν προς το παρόν τουλάχιστον δεν προβλέπονται δραστικές λύσεις, αυτές δεν αποκλείονται στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα