ΠΑΕ Άρης: «Σκάνδαλο αν δεν εκδικαστεί η υπόθεση»

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δεν βρήκε καμία υπόσταση στην υπόθεση αντικανονικής συμμετοχής του Φιορίν Ντουρμισάι στο ματς της Λαμίας με την Ελευσίνα και έτσι δεν μπήκε καν στη διαδικασία να εξετάσει την ένσταση των ΠΑΕ Άρη και ΟΦΗ!

Μετά την τοποθέτηση της υπόθεσης στο αρχείο, ο νομικός σύμβουλος  του Άρη, Πάρης Ατλαμάζογλου, δήλωσε πως θα είναι σκάνδαλο αν δεν εκδικαστεί η ένσταση, έστω κι αν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν κρίνει πως είναι κάτι που πρέπει να συμβεί:

«Ναι μεν ο Σιμιτζόγλου μπορεί να έθεσε την υπόθεση στο αρχείο, πλην όμως, η εκδίκαση ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής είναι διαφορετική υπόθεση. Μπορεί ο εισαγγελέας να κρίνει ότι δεν υπάρχει πειθαρχικό αδίκημα, υπάρχει όμως μια ένσταση, η οποία πρέπει να εκδικαστεί. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει την άποψή του. Δεν μπορεί να μην γίνει η εκδίκαση. Αν δεν γίνει θα είναι σκάνδαλο μεγατόνων. Δεν είναι προϋπόθεση για την εξέταση η άσκηση δίωξης εκ μέρους του κ. Σιμιτζόγλου.

Μπορεί η Πειθαρχική Επιτροπή να τη λάβει υπόψη, δεν δεσμεύεται, όμως, πολύ περισσότερο δεν σημαίνει ότι δεν θα εξετάσει την υπόθεση. Πέρσι όταν εκδικάστηκε η αντίστοιχη καταγγελία κατά του Απόλλωνα Σμύρνης δεν υπήρχε προηγούμενη ακρόαση του εισαγγελέα. Φέτος για κάποιον ανεξήγητο λόγο και μη ερριζόμενο σε κάποια διάταξη η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε να στείλει διαβιβαστικό στον εισαγγελέα. Ζητήσαμε από τη Football League το έγγραφο και μας είπαν ότι το έχουν χάσει. Απευθυνθήκαμε στον κ. Σιμιτζόγλου, δεν μπορέσαμε να τον συναντήσουμε, ζητήσαμε ακρόαση και περιμένουμε να έχουμε απάντηση.

Δεν προκαλεί εντυπώσεις πως δεν έχει η FL το διαβιβαστικό έγγραφο της Πειθαρχικής Επιτροπής; Δεν μπορεί να χαθεί ένα έγγραφο όταν πρωτοκολλάται. Είτε έτσι είτε αλλιώς, πάντως, έπρεπε να υπάρχει το έγγραφο. Παρά ταύτα δεν υπάρχει»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα